Περιγραφή
H ποικιλία…
Η πιπεριά αυτή είναι η πιο γνωστή ποικιλία καυτερής πιπεριάς. Έχει μεγάλη παραγωγή σε καρπούς οι οποίοι είναι στενόμακρη σε σχήμα και κοκκινίζουν σχεδόν αμέσως αφού εμφανιστούν στο φυτό.
Αν θέλετε λοιπόν να έχετε το δικό σας πιπέρι καγιέν μπορείτε να τις κόψετε και να τις αποξηράνετε ώστε να έχετε για όλο το χειμώνα μυρωδάτο πιπέρι για τα φαγητά σας. Αν από την άλλη θέλετε να την χρησιμοποιήσετε φρέσκια κατευθείαν στην κουζίνα σας, το πλούσιο άρωμά της και η γεύση της θα δώσει στα φαγητά σας μια πικάντικη νότα.
Σαν φυτό πολύ παραγωγικό και ανθεκτικό μέχρι τα πρώτα κρύα του χειμώνα.
Όλη η γεύση, χωρίς καθόλου κόπο!
Όλα μας τα βιολογικά φυτά στη γλάστρα 2 λίτρων είναι έτοιμα για συγκομιδή, από το πρώτο λεπτό! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα δικά σας λαχανικά και αρωματικά στην κουζίνα σας, φρέσκα και αγνά.